Известие

Collapse
No announcement yet.

Пак за свещите...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пак за свещите...

Отивам аз в Т&Н и искам да си взема свещи Денсо. Те ми викат, вече не предлагаме такива свещи, че големи боклуци са станали откакто почнал да ги произвежда незнам си кой. И не смогвали да връщат некачествените свещи и спрели да ги продават.. и ми викат вземи си Шампион. Не си взех в крайна сметка.. Та някой от вас има ли такава информация, че качеството да Денсо се с влошило и ако да какви да си взема в крайна сметка?
    Lexus IS200

Ми в никав случай невзимай шампионки аз сам с такива и са пълна скръб само отлагам да си купя нови но аз знам две марки и това за Денсо и НЖК даже за НЖК-то повече сам чувал
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

за твоя мотор свещите които излизат по каталог на алфа ромео струват 22 лв бош
      аз съм с такива и съм супер доволен още повече, че карам и на газ...
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

и аз съм с Бош 4 полюсни и съм на газ,нямам проблеми!
        Предните бяха Golden Lodge(дано така се пише) Няма разлика!
        145, 1.6 I.E. Boxer
        Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
        Subaru Legacy 2.5

Comment

Ако никой не даде лоши отзиви от бош, ще си взема бош
          Lexus IS200

Comment

Мойта дойде с Бош от Италия
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Никой не пише за Беру. Със сигурност ще са ти по евтини от БОШ-а и със сигурност няма да са по-лоши.
              75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
              155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
              FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
              Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi
                Никой не пише за Беру. Със сигурност ще са ти по евтини от БОШ-а и със сигурност няма да са по-лоши.
                кви пари са ?
                щото Бош-а за боксер комплекта струва 22 лева без отстъпка....
                с колко са по евтини?

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi
                  Беру не е лоша марка но мисля че са малко по скъпи от бош а някой ако кара с такива свещи да сподели щото те Алфите са капризни може с едните свещи да е добре а другите да не ги харесва
                  156 1,8 ТS 99
                  Nissan Murano 2005

Comment

Здравейте

Относно свещите. Слагайте BERU. Качествени са и колите се държат много добре с тях. Само гледайте да са внесени от страна от западна Европа, че напоследък се опитват да ги произвеждат и на друге места.
                    ALFA ROMEO 145 1.4TS 2000 г.

Comment

Гледам че колегите, които пишат за Беру са с ТС мотори, а тези с боксерите препоръчват Бош- затова мисля, че бош са по- подходящи за боксера...
                      Lexus IS200

Comment

Може ли една свещ да струва 20 лв или аз съм се прекарал,дадах 160 лева за смяна на 8 те ,казаха ми че били оригинални Bosh с 1 год гаранция, верно че вече почти година нямам оплакване но мн пари ми се вижда, като гледам тука.
                        146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
                        146 1.4 twin spark 97 junior за части
                        146 1.8 twin spark 97 - продадена
                        156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                          Гледам че колегите, които пишат за Беру са с ТС мотори, а тези с боксерите препоръчват Бош- затова мисля, че бош са по- подходящи за боксера...
                          ама виж точно кои излизат по каталог... и точно тях слагай
                          да не вземеш първия бош който ти попадне

Comment

Тео_gti, това са цените на БОШ - малка -7-8 лв.
                            -голяма- 4-5 лв., за другите надценки, без коментар...
                            Разликата с НЖК и ДЕНСО е че не са с иридиум, трябва да се сменят не на 100000км, а на 30000км. Бош също произвежда с иридиум, но за сега няма внос в BG.
                            Alfa Romeo 146 1.6 t.s.

Comment

Първоначално публикувано от teo_gti
                              Може ли една свещ да струва 20 лв или аз съм се прекарал,дадах 160 лева за смяна на 8 те ,казаха ми че били оригинални Bosh с 1 год гаранция, верно че вече почти година нямам оплакване но мн пари ми се вижда, като гледам тука.
                              Не си се минал.. тия цени 22 лв комплект са за боксер двигател само.. ти си с ТС
                              Lexus IS200

Comment

Working...
                              X